Login to your account

Username
Password
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password
Verify password
Email
Verify email

Font Size

Cpanel

Aνακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 1/2020

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2020, για την πρόσληψη έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., αρχίζει από 3 Σεπτεμβρίου 2020 και λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου 2020.    

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@deyalivadias.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς (ΔΕΥΑΛ) Δημάρχου Ιωαν. Περγαντά 4, Τ.Κ 32131, υπόψιν κας Ζητουνιάτη Ελένης. (τηλ. Επικοινωνίας: 22610-26401).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2019 & 2020»

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.Λιβαδειάς έχοντας υπόψη :

α. το υπ’ αριθ. πρωτ. Οικ.4443/48157/17-03-2015 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας
β. τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν.3919/2011, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
γ. τον Ν.1069/1980, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
δ. την υπ’ αρ. 51/2020 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.(ΑΔΑ: ΩΡΛ0ΟΕΒΜ-ΕΓ1)

Προβαίνει σε Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσίας «Τακτικού οικονομικού ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. για τα έτη 2019 και 2020», με την διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης.

Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης.

Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Δ.Ε.Υ.Α ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού)

Οι Υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Λ καθώς και το Ταμείο θα ανοίξουν από την Δευτέρα 27/4/2020.

 

Σε εφαρμογή των μέτρων στα πλαίσια πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού:

  • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος πολλών ατόμων ταυτόχρονα στην επιχείρηση (έως 2 άτομα την φορά), ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

  • Θα πρέπει να τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ατόμων.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως με υψηλό το αίσθημα ευθύνης τηρήσουν απαρέγκλιτα τα παραπάνω, με σκοπό τη μέγιστη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Υλοποιήθηκε έργο εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας με την μέθοδο βελτιστοποίησης ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος στο Αντλιοστάσιο της Κρύας του Δήμου Λεβαδέων.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου θα εξοικονομηθούν 33.818 kWh και θα μειωθεί η εκπομπή CO2 κατά 37,2 τόνους σε ετήσια βάση.

Δείτε εδώ ζωντανά: http://deyal.redex.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

Δ. Ε. Υ. Α. Λ.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λιβαδειάς

Δημ. Γ. Περγαντά 4 – ΛΙΒΑΔΕΙΑ 321 31

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Λιβαδειάς ότι τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών κατέστησαν θολερό το πόσιμο νερό στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Λιβαδειάς και ειδικότερα στο τμήμα εκείνο, που υδροδοτείται από το αντλιοστάσιο της Κρύας.

Το φαινόμενο αυτό, όπως πολλοί γνωρίζετε, παρατηρείται όταν υπάρχουν ιδιαίτερα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο φαράγγι της Κρύας.

Διαβεβαιώνουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι στο εργαστήριο της ΔΕΥΑΛ γίνονται συνεχείς μικροβιολογικοί έλεγχοι του νερού και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την πλήρη απουσία παθογόνων μικροοργανισμών. Επομένως το νερό είναι μικροβιολογικά ασφαλές.

Για επιπλέον διασφάλιση των καταναλωτών η ΔΕΥΑΛ προβαίνει σε αύξηση της χλωρίωσης του νερού, ώστε να εξασφαλίσει την ύπαρξη υπολειμματικού χλωρίου στις απαιτούμενες τιμές στη βρύση του καταναλωτή.

Το φαινόμενο της θολερότητας του νερού αναμένεται να εξομαλυνθεί εντελώς και η διαύγεια του να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επιπροσθέτως, επισημαίνεται ότι η ΔΕΥΑΛ αναζητά λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Ανακοίνωση σχετικά με υπηρεσίες και συναλλαγές της ΔΕΥΑΛ λόγω κορονοϊού Covid-19.

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι, οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΛ θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό και οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22610-26401-402

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παράταση για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι 15 Απριλίου 2020.

ΦΥΛΛΑΔΙΑ & ΕΝΤΥΠΑ

Δείτε φυλλάδια και εντυπο υλικό που έχει εκτυπώσει η ΔΕΥΑΛ για ενημέρωση των πολιτών ως προς την κατάσταση των εργων και των οικονομικών στοιχείων. Κατεβάστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας για να σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι νέες καταχωρήσεις στο portal μας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Για την άμεση αναφορά βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης χρησιμοποιείστε τα τηλέφωνα:

2261026401

2261026402

6937155012 (Εκτός ωραρίου)

Επισής, μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά την αναφορά σας εδώ