Login to your account

Username
Password
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password
Verify password
Email
Verify email

Font Size

Cpanel

Aνακοινώσεις / Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

Δ. Ε. Υ. Α. Λ.

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λιβαδειάς

Δημ. Γ. Περγαντά 4 – ΛΙΒΑΔΕΙΑ 321 31

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Λιβαδειάς ότι τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών κατέστησαν θολερό το πόσιμο νερό στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Λιβαδειάς και ειδικότερα στο τμήμα εκείνο, που υδροδοτείται από το αντλιοστάσιο της Κρύας.

Το φαινόμενο αυτό, όπως πολλοί γνωρίζετε, παρατηρείται όταν υπάρχουν ιδιαίτερα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο φαράγγι της Κρύας.

Διαβεβαιώνουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι στο εργαστήριο της ΔΕΥΑΛ γίνονται συνεχείς μικροβιολογικοί έλεγχοι του νερού και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την πλήρη απουσία παθογόνων μικροοργανισμών. Επομένως το νερό είναι μικροβιολογικά ασφαλές.

Για επιπλέον διασφάλιση των καταναλωτών η ΔΕΥΑΛ προβαίνει σε αύξηση της χλωρίωσης του νερού, ώστε να εξασφαλίσει την ύπαρξη υπολειμματικού χλωρίου στις απαιτούμενες τιμές στη βρύση του καταναλωτή.

Το φαινόμενο της θολερότητας του νερού αναμένεται να εξομαλυνθεί εντελώς και η διαύγεια του να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επιπροσθέτως, επισημαίνεται ότι η ΔΕΥΑΛ αναζητά λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Ανακοίνωση σχετικά με υπηρεσίες και συναλλαγές της ΔΕΥΑΛ λόγω κορονοϊού Covid-19.

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι, οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΛ θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό και οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22610-26401-402

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παράταση για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι 15 Απριλίου 2020.

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς Δήμο Λεβαδέων και ΔΕΥΑΛ

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πολιτών προς τους Δήμους και τα Νομικά τους Πρόσωπα, για ευνοϊκή ρύθμιση Ν.4611/2019 των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ έως το τέλος του χρόνου, με τροπολογία που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (145/τ.Α’/30-9-2019). Ειδικότερα, διευκρινίζεται πως για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και τις 29 Νοεμβρίου του 2019, οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2019

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληγε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 και αφορούσε οφειλές που είχαν βεβαιωθεί ως τις 17 Ιουλίου 2019.

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προθεσμίας για την υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019

Η ΔΕΥΑΛ ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, για την πρόσληψη έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου - Ανακοίνωση υπ.αριθμ.ΣΟΧ .1/2019, είναι 10 ημέρες και αρχίζει από 2 Οκτωβρίου 2019 και λήγει στις 11 Οκτωβρίου 2019 (2/10/2019 - 11/10/2019).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λιβαδειάς, που εδρεύει στη Λιβαδειά Ν. Βοιωτίας.

δείτε αναλυτικά παρακάτω όλα τα απαραίτητα έγγραφα

 

ΦΥΛΛΑΔΙΑ & ΕΝΤΥΠΑ

Δείτε φυλλάδια και εντυπο υλικό που έχει εκτυπώσει η ΔΕΥΑΛ για ενημέρωση των πολιτών ως προς την κατάσταση των εργων και των οικονομικών στοιχείων. Κατεβάστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Για την άμεση αναφορά βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης χρησιμοποιείστε τα τηλέφωνα:

2261026401

2261026402

6930073935 (Εκτός ωραρίου)

Επισής, μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά την αναφορά σας εδώ